ГоловнаСвіт

Дерипаска подав до суду на "секс-мисливицю" з розслідування Навального

"Поданий позов безпосередньо не стосується діяльності Олексія Навального".  

Дерипаска подав до суду на "секс-мисливицю" з розслідування Навального
Фото: стоп-кадр

Російський мільярдер Олег Дерипаска подав позов до суду проти Анастасії Вашукевич ("Настя Рибка") та Олександра Кирилова ("Алекс Леслі"), які опублікували в соцмережах його фотографії і записи розмов.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на представника бізнесмена.

"Позов до суду подано проти фізичних осіб - Анастасії Вашукевич, тобто "Насті Рибки", та Олександра Кирилова, тобто "Алекса Леслі", котрі у своїх соціальних мережах розмістили приватні фотографії, на яких зображений Олег Дерипаска, а також аудіозаписи його розмов, зроблені таємно, розкривши деталі його приватного життя", - заявив представник мільярдера.

Він зазначив, що Дерипаска не давав згоди на розголошення персональної інформації. За його словами, "не викликає сумніву, що спочатку опубліковані фотографії та оприлюднення подробиць приватного життя були зроблені з комерційним інтересом, з метою розкрутки книги "Насті Рибки".

За словами представника Дерипаски, "поданий позов не стосується безпосередньо діяльності Олексія Навального".

Як повідомлялося, Олег Дерипаска заявив, що має намір подати до суду на Навального.

Раніше Навальний опублікував розслідування про "неформальні перемови" Дерипаски і заступника голови уряду Сергія Приходька на яхті бізнесмена біля берегів Норвегії. Фонду боротьби з корупцією вдалося з'ясувати це, проаналізувавши публікації в Instagram Насті Рибки, яка була з ними на яхті, та в її книзі "Щоденник зі зваблення Мільярдера, або Клон для олігарха".

Навальний вважає, що прогулянка Приходька на яхті Дерипаски є хабарем держслужбовцю. Політик також звернув увагу на дачний будинок чиновника в кооперативі "Сосни" та дві квартири в елітному будинку в центрі Москви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram