ГоловнаСвіт

У Дерипаски прокоментували розслідування Навального про "секс-мисливицю"

Дівчина легкої поведінки з яхти мільярдера подякувала Навальному за "рекламу".

У Дерипаски прокоментували розслідування Навального про "секс-мисливицю"
Дерипаска и Рыбка
Фото: стоп-кадр

Офіційний представник російського мільярдера Олега Дерипаски назвав розслідування Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального про неформальні переговори бізнесмена з віце-прем'єром Сергієм Приходьком "спробами спотворення дійсності і збочення інформації".

Про це він повідомив виданню Znak.com

Ім'я представника Дерипаски видання не називає. Він прокоментував розслідування так: "Ці спроби спотворення дійсності та збочення інформації дискредитують тільки авторів подібних фальшивих "сенсацій".

Розслідування про "неформальні переговори" Дерипаски та Приходька на яхті бізнесмена ФБК опублікував напередодні. Вони, за інформацією фонду, пройшли біля берегів Норвегії. ФБК вдалося з'ясувати це, проаналізувавши публікації в Instagram Насті Рибки, яка була з ними на яхті, і в її книзі "Щоденник зі зваблення Мільярдера, або Клон для олігарха". Рибка брала участь в акції біля штабу Навального в Москві, коли до будівлі прийшли відверто одягнені дівчата, після чого співробітники ФБК звернули увагу на її Instagram.

Раніше матеріал ФБК прокоментувала героїня дослідження Настя Рибка. Спочатку вона подякувала Навальному за "рекламу", а згодом заявила, що на яхті, про яку йдеться в розслідуванні, відбулося групове зґвалтування. Пізніше, 9 лютого, дівчина написала в Instagram, що ця заява була "тролінгом".

У розслідуванні Навальний стверджує, що прогулянка Приходька на яхті Дерипаски й оплачений бізнесменом спільний відпочинок - це хабар держслужбовцю. "Обтяжуючими обставинами" Приходька Навальний назвав його дачний будинок у кооперативі "Сосни" і дві квартири в елітному будинку в центрі Москви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram