ГоловнаСвіт

У США потяг з законодавцями-республіканцями зіткнувся зі сміттєвозом, - ЗМІ (оновлено)

У результаті інциденту загинула одна людина.

У штаті Західна Віргінія поїзд, в якому їхали конгресмени Республіканської партії США, зіткнувся з вантажівкою, повідомляє Интерфакс з посиланням на USA Today.

Відзначається, що в результаті аварії є потерпілі, проте точних даних про те, скільки людей отримали травми, поки що немає.

Кілька конгресменів у твіттері повідомили, що з ними все гаразд. Офіційний представник партії, своєю чергою, розповів агентству АР, що ніхто з політиків не постраждав.

Пізніше офіційний представник Білого дому Сара Сандерс повідомила, що в результаті інциденту загинула одна людина.

"Президента Трампа повністю поінформовано про ситуацію в (Західній) Віргінії і він отримує регулярні оновлення. Підтверджується, що одна людина загинула, ще одна отримала серйозні травми", - заявила Сандерс.

Відзначається, що республіканці прямували на виїзне засідання в Західну Віргінію, коли поїзд, в якому вони їхали, зіткнувся зі сміттєвозом. У поїзді, зокрема, перебував спікер Палати представників конгресу США Пол Раян.

На виїзному засіданні партії пізніше в середу планується виступ віце-президента Майкла Пенса. Увечері 1 лютого туди також попрямує президент Дональд Трамп.

Оновлення. В Університеті Вірджинії повідомили, що в лікувальний заклад доставили шістьох пацієнтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram