ГоловнаСвіт

Опра Вінфрі про участь в президентських виборах: Це не те, що мене цікавить

Виступ актриси і медіамагната на церемонії вручення "Золотого глобуса" спричинив розмови про те, чи збирається вона кинути виклик Трампу у 2020-му.

Опра Вінфрі про участь в президентських виборах: Це не те, що мене цікавить
Фото: EPA/UPG

Телеведуча Опра Вінфрі заявила, що брати участь у президентських перегонах - це не для неї, передає Російська служба Бі-бі-сі.

"Я впевнена в собі і добре знаю, що можу, а що - ні. І це не те, що мене цікавить... Мені навіть пропонували допомогти з кампанією. Але це не для мене", - сказала вона в інтерв'ю американському журналу InStyle

Про те, що телеведуча могла б стати першою жінкою-президентом США заговорили після її промови на церемонії вручення премії "Золотий глобус" 7 січня. Вона з великим переконанням говорила про проблему расизму, про стосунки статей, про владу, а також про кампанію проти сексуальних домагань Me Too ("Я теж"), яка зазнала широкого міжнародного резонансу.

"Всі дівчата, які зараз це дивляться, знайте... скоро настане новий день! І настане цей день завдяки безлічі прекрасних жінок... а також завдяки деяким феноменальним чоловікам, які самовіддано борються, щоб стати лідерами, здатними привести нас до нових часів, де нікому більше не доведеться сказати "Я теж", - сказала Опра, і багато хто подумав, що телеведуча натякає на свій намір висуватися в президенти США на виборах 2020 року.

У США Опра Вінфрі - відомий бренд. Її телешоу виходило в ефір чверть століття, потім ведуча створила власний телеканал.

Вона знімалася в кіно і продюсувала фільми, відкрила жіночу академію в ПАР і заснувала власний журнал.

Як і Мадонну, 64-річну Опру знають у США більше за іменем, ніж за прізвищем.

Як повідомлялося, згідно з опитуванням, проведеним компанією Rasmussen Репортс 8-9 січня, Опра Вінфрі перемогла б на президентських виборах у США, якби вони відбулися зараз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram