ГоловнаСвіт

Букінгемський палац оголосив про весілля принцеси Євгенії

Це буде друге королівське весілля у 2018-му.

Букінгемський палац оголосив про весілля принцеси Євгенії
Фото: ВВС

Принцеса Євгенія, яка є молодшою донькою сина королеви принца Ендрю, який має титул герцога Йоркського, і його колишньої дружини герцогині Йоркської, у дівоцтві Сари Фергюсон, виходить заміж за свого давнього бойфренда Джека Бруксбенка.

Про це оголосив у понеділок Букінгемський палац, передає Російська служба Бі-бі-сі.

Як заявили герцог і герцогиня Йоркська, їхня молодша дочка побралася з Джеком Бруксбенком під час перебування в Нікарагуа на початку січня. Їхнє весілля відбудеться в каплиці Св. Георгія у Віндзорському замку восени цього року.

Відомо, що принцеса познайомилася з колишнім директором популярного у знаменитостей лондонського нічного клубу Mahiki на гірськолижному курорті Верб'є у Швейцарії. Вони зустрічаються вже декілька років.

Їхнє весілля стане другим королівським весіллям цього року, оскільки в травні у тій же каплиці Св. Георгія принц Гаррі одружиться з Меган Маркл.

Принцесі Євгенії 27 років. Вона закінчила університет Ньюкасла, де вивчала англійську мову, літературу та історію мистецтв і зараз керує галереєю сучасного мистецтва Hauser&Wirth у Лондоні.

Принцеса Євгенія - восьма у черзі престолонаслідування. Вона збереже свій королівський титул після заміжжя, однак у неї буде можливість за бажання взяти прізвище чоловіка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram