ГоловнаСвіт

У Бурятії дев'ятикласник з сокирою напав на вчительку і семикласників

Це вже другий такий випадок у Росії цього тижня.

У Бурятії дев'ятикласник з сокирою напав на вчительку і семикласників

Вранці в п'ятницю учень 9-го класу однієї зі шкіл, розташованих у мікрорайоні Сосновий Бор міста Улан-Уде в Бурятії, із сокирою напав на учнів 7-го класу. Потім за допомогою пляшки із займистою рідиною підпалив навчальне приміщення. Поранено трьох учнів і вчителя, нападника затримано, повідомляють на сайті Слідчого комітету Росії в Республіці Бурятія.

За даними РИА Новости, кількість постраждалих більша - поранено сімох людей (п'ятьох дітей, вчительку і нападника). Троє з них перебувають у тяжкому стані.

При цьому "Интерфакс" повідомляє, що на школу напали два дев'ятикласники. Одного з них затримано, інший утік. "Вони [нападники] зайшли в кабінет, де проходили заняття сьомого класу, кинули пляшку із запальною сумішшю, завдали двом семикласникам колото-різаних поранень і пробили голову вчителеві", - пояснив співрозмовник агентства.

Селище Сосновий Бор до 2011 року входило до переліку закритих для відвідування населених пунктів Збройних сил РФ.

Нагадаємо, 15 січня в Пермі два озброєних ножами підлітки увірвалися в кабінет до учнів четвертого класу школи №127 і почали завдавати ударів школярам і вчительці. В результаті нападу постраждали 15 осіб, педагога госпіталізували із 17 ножовими пораненнями. Нападників звинуватили в замаху на групове вбивство. В цей час підлітки перебувають у лікарні, обох вже заарештовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram