ГоловнаСвіт

У столиці Казахстану п'яний поліцейський врізався в огорожу резиденції президента

У Porsche перебував його начальник, який після ДТП зник.

У столиці Казахстану п'яний поліцейський врізався в огорожу резиденції президента
Фото: liter.kz

Нетверезий співробітник поліції на Porsche Cayenne врізався в огорожу резиденції президента Казахстану в Астані, повідомляє Інтерфакс.

"17 січня близько 3:20 (аст) інспектор окремого спеціалізованого батальйону дільничного пункту ДВС Астани старший лейтенант поліції Іманбеков, перебуваючи в нетверезому стані і керуючи автомобілем марки Porsche Cayenne (держномер 420 ULA 01), скоїв зіткнення з опорою огорожі резиденції "Ак орда" з боку вулиці Достик", - повідомили в прес-службі департаменту внутрішніх справ (ДВС) Астани.

За її інформацією, під час аварії в салоні автомашини також перебував командир взводу окремого спеціалізованого батальйону управління адміністративної поліції ДВД Астани капітан поліції Джумахметов, що є власником автомашини.

У відомстві уточнили, що після ДТП Джумахметов зник з місця події. Управлінням власної безпеки ДВС Астани розпочато службове розслідування.

Нагадаємо, напередодні в Німеччині шкільний автобус врізався в стіну. В результаті постраждали 47 осіб, 10 з них отримали серйозні травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram