ГоловнаСвіт

Пентагон попередив про підготовку наймасштабнішої в історії кібератаки на свої комп'ютерні мережі

"Тепер те, що ми називаємо "терабайтом смерті", стоїть під дверима".

Пентагон попередив про підготовку наймасштабнішої в історії кібератаки на свої комп'ютерні мережі

Комп'ютерні мережі Пентагону регулярно зазнають кібератак і найближчим часом готуються відбити наймасштабнішу з них, що отримала назву "терабайт смерті".

Про це повідомив голова Управління оборонних інформаційних систем Міноборони США генерал-лейтенант Алан Лінн, слова якого наводяться на сайті Пентагону

За його словами, декілька років тому кібератаки з трафіком в один або два гігабайти були рідкістю, а зараз відомству доводиться відбивати атаки масштабом 600 гігабайт. За словами Лінна, мережі Пентагону зміцнюють для відбиття ще потужніших атак.

"Тепер те, що ми називаємо "терабайтом смерті", стоїть під дверима. Ми готуємося до цього, тому що знаємо, що це станеться. Для нас це лише питання часу", - зауважив Лінн.

Генерал також зазначив, що фахівці зміцнюють і підсилюють комп'ютерні мережі Пентагону, готуючись до нових атак, але їх рівень вражає. "Мене продовжує дивувати масштаб цих атак", - сказав Лінн. Він додав, що в мережі, яка захищає і підтримує сервери Пентагону, працюють 3,2 млн осіб.

Як повідомляли раніше сьогодні, американські дослідники дійшли висновку, що російські хакери, ймовірно, планують атаки на Олімпіаду в Пхьончхані

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram