ГоловнаСвіт

У Болгарії вбили відомого бізнесмена

Убитий мав зв'язки в болгарській правлячій партії ГЕРБ.

У Болгарії вбили відомого бізнесмена
Фото: Мediapool

У столиці Болгарії Софії вбили відомого бізнесмена Петра Христова, що мав зв'язки в правлячою партією ГЕРБ прем'єр-міністра Бойко Борисова.

Про це повідомляє Euractiv

"Учора, 8 січня, в столиці Софії було вбито провідного болгарського бізнесмена, зазначили в поліції", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що в 49-річного Христова, який був власником великої молочної компанії Laktima і мав інтереси в будівництві, кілька разів вистрілили біля його офісу в Софії.

Його встигли привезти в лікарню, проте незабаром чоловік помер від отриманих поранень.

Як повідомляють, Христов мав зв'язки в правлячій партії прем'єр-міністра Борисова ГЕРБ.

Голова національної поліції Болгарії Христо Терзійський сказав, що слідство в цій справі буде зосереджено на ділових інтересах Христова.

Убивство бізнесмена сталося через три тижні після того, як у Софії важко поранили високопоставленого чиновника податкової служби. Він залишається в критичному стані.

Нагадаємо, перед Новим роком під Києвом убили юристку Ірину Ноздровську. Вбивство набуло широкого розголосу, оскільки вона брала участь у гучному судовому процесі. Упродовж тривалого часу Ноздровська домагалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який у 2015 році збив насмерть її сестру Світлану. Россошанський є племінником колишнього голови Вишгородського районного суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram