ГоловнаСвіт

В "Шереметьєво" літак з латвійським міністром викотився за межі посадкової смуги

Причиною події стали сильний вітер і слизька кермувальна доріжка в аеропорту.

В "Шереметьєво" літак з латвійським міністром викотився за межі посадкової смуги
Фото: avia-mir.ru

У Росії літак авіакомпанії AirBaltiс, на борту якого перебував міністр транспорту Латвії Улдіс Аугуліс, викотився за межі злітно-посадкової смуги в московському аеропорту "Шереметьєво", передає РБК.

"На борту літака авіакомпанії AirBaltic, який викотився за межі злітно-посадкової смуги під час посадки в "Шереметьєво", перебував міністр транспорту Латвії Улдіс Аугуліс", - йдеться в повідомленні.

Коментуючи ситуацію, голова міністерства транспорту РФ Максим Соколов зазначив, що не може сказати, що ситуація штатна, "але робоча".

Як повідомляють, інцидент з літаком AirBaltiс, що прилетів з Риги, стався близько 17:00 за київським часом. Після цього в "Шереметьєво" закрили одну зі ЗПС.

У результаті ніхто не постраждав, усіх пасажирів висадили з літака і доправили в термінал аеропорту. Літак не отримав видимих пошкоджень, уточнили в AirBaltic.

Причиною події стали сильний вітер і слизька кермувальна доріжка в аеропорту, заявила авіакомпанія. Також повідомляють, що відправлення і приймання рейсів ускладнює снігопад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram