ГоловнаСвіт

У Бельгії потяг наїхав на бригаду робітників: є загиблі та постраждалі

Незадовго до залізничної катастрофи сталося зіткнення поїзда з легковим автомобілем.

У Бельгії потяг наїхав на бригаду робітників: є загиблі та постраждалі
Архив
Фото: EPA/UPG

Під час ремонту залізничних колій у валлонській комуні Морланвельз (провінція Ено, Бельгія), біля міста Ла Лув'єр, двоє залізничних робітників загинули, ще 12 отримали поранення.

Про це повідомляє European News

Уранці в понеділок на одному з залізничних переїздів сталося зіткнення поїзда з легковим автомобілем. Рятувальникам вдалося визволити з автомашини водія і пасажирів. Під час аварії було пошкоджено поїзд і залізничні колії. Для відновлювальних робіт на місце прибула бригада компанії Infrabel, яка відповідає за інфраструктуру залізниць. Під час буксирування пошкодженого поїзда він, з нез'ясованих поки що причин, розчепився з іншим поїздом і, проїхавши близько 14 км по похилому шляху, зніс бригаду залізничників.

"Потяг скотився по схилу на деяку відстань. Він збив наших колег з Infrabel і зупинився, вдаривши пасажирський поїзд, який був у кінці цього похилого відрізка", - наводить видання слова офіційного представника компанії Фредеріка Сакре.

Коли два потяги розчепилися і було піднято тривогу, диспетчери відключили електрику на лінії, але це не дозволило запобігти трагедії, оскільки поїзд котився з непрацюючим двигуном і наблизився до робочих майже безшумно.

Нагадаємо, минулого тижня в Індії пасажирський поїзд зійшов з рейок, загинули три людини, дев'ять постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram