ГоловнаСвіт

Трамп як президент влаштовує 37% американців

Це найнижчий показник серед усіх президентів США за дев'ять місяців на посаді після 1946 року. 

Трамп як президент влаштовує 37% американців
Фото: EPA/UPG

З нагоди дев'яти місяців перебування на посаді президента Дональда Трампа в США провели опитування серед американців про ставлення до нього. Лише 37% опитаних схвалюють його роботу. Це найнижчий показник серед усіх післявоєнних президентів за такий термін на посту глави держави, повідомляють ABC News.

Не схвалюють роботу Трампа 59% американців. Згідно з даними опитування, тих, хто «дуже не схвалює» - удвічі більше, ніж тих, хто «дуже схвалює».

Те, що Трамп не виконує свої основні передвиборчі обіцянки, заявили 55% опитаних. Цей показник різко збільшився з часу останнього опитування на цю тему у квітні. Тоді він становив 41%.

59% американців не вважають чинного президента США сильним лідером. 66% кажуть, що Трампу не вистачає особистісних якостей і темпераменту, необхідних для ефективної служби на посту глави держави. Така сама кількість американців (65%) вважає, що він не чесний і не заслуговує на довіру.

Крім цього, 62% опитаних кажуть, що чинний президент не розуміє своїх проблем (37% вважають навпаки), 58% відкидають ідею про те, що він "гарний у політичних угодах" (37% говорять зворотне) і 55% вважають, що він не вніс необхідних змін у Вашингтоні. При цьому остання характеристика також включає в себе його кращий позитивний результат у цій серії, 42% кажуть, що він уніс необхідні зміни.

Нагадаємо, раніше колишній радник Трампа визнав контакти з російськими чиновниками.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram