ГоловнаСвіт

Теракт у Нью-Йорку влаштував 29-річний виходець з Узбекистану, - ЗМІ

Сайфулло Саїпов має посвідку на проживання в США.

Поліція встановила особу підозрюваного в наїзді на людей у Нью-Йорку. Ним виявився 29-річний житель міста Тампа у Флориді Сайфулло Саїпов, пише ABC News із посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За даними CBS, повне ім'я затриманого - Сайфулло Хабібулайович Саїпов. NBC зазначає, що Саїпов - громадянин Узбекистану. Він має посвідку на проживання у США.

The Daily Beast опублікувало фотографію водійських прав Саїпова.

Чоловік, який збив людей не велосипедній доріжці і відкрив стрілянину в Нью-Йорку, кричав "Аллах Акбар!", повідомляє CNN з посиланням на чотири джерела в правоохоронних органах.

Нападник був на вантажівці Home Depot - американського підприємства, що займається роздрібною торгівлею для будівництва й оздоблення осель. Представник компанії підтвердив, що їхня вантажівка була задіяна в інциденті, і заявив, що підприємство співпрацює зі слідством.

Як повідомляли, у результаті наїзду вантажівки на людей на велодоріжці на Мангеттені загинули вісім осіб. Шість із них загинули на місці події, ще двоє померли в лікарні.

У поліції повідомили, що 11 поранених із серйозними травмами госпіталізовано, але зараз їхньому життю нічого не загрожує.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram