ГоловнаСвіт

Трамп оцінив компромат на себе в $6 млн

Американський лідер назвав "російське досьє" на себе "суцільною фальсифікацією".

Трамп оцінив компромат на себе в $6 млн
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп звинуватив своїх політичних опонентів у тому, що вони витратили $6 млн на збір скандального досьє, в якому йшлося про його зв'язки з Росією.

Про це американський лідер заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Те, чим я був здивований, що майже $6 млн, і це (проплачений звіт - ред.) не варте абсолютно жодної довіри, це суцільна фальсифікація. Я називаю це фейковими новинами. Це ганебно", - підкреслив Трамп.

На думку Трампа, оточення Клінтон зараз намагається "дати задню" в питанні цього досьє, яке стверджує, що російський уряд має зібраний компромат на Трампа і що Кремль активно сприяв його президентській кампанії.

"Це дуже цікаво. Вона заперечувала це. Її власне оточення заперечувало це. Усе. І тепер вони немов вивертаються, намагаючись придумати, що говорити далі", - підкреслив Трамп.

"Досьє Трампа" було зібране американською приватною фірмою Fusion GPS, яка розташована у Вашингтоні. З документа випливає, що спецслужби РФ мають компрометуючі матеріали на Дональда Трампа, які можуть бути використані проти нього. Сам Трамп заперечує це.

Нагадаємо, минулого тижня видання The Washington Post повідомило, що Гілларі Клінтон і Демпартія спонсорували "російське досьє" на Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram