ГоловнаСвіт

Нападника на журналістку "Эха Москвы" заарештували на два місяці

Удар ножем у шию не пошкодив голосові зв'язки журналістки, але зона поранення "доволі серйозна".

Нападника на журналістку "Эха Москвы" заарештували на два місяці
Фото: Виталий Рувинский

Пресненський суд Москви до 23 грудня відправив під арешт Бориса Гріца, який напав напередодні на журналістку радіостанції "Эхо Москвы" Тетяну Фельгенгауер

Про це повідомляє "Интерфакс"

"Обрати стосовно обвинуваченого Гріца запобіжний захід у вигляді взяття під варту на термін до 23 грудня 2017 року", - оголосив постанову суддя Євген Найдьонов.

Нагадаємо, напередодні обвинувачений увірвався до редакції "Эха Москвы" і поранив Фельгенгауер. За словами лікарів, удар ножем у шию не пошкодив голосові зв'язки журналістки, але зона поранення "доволі серйозна". Зараз Фельгенгауер, як і раніше, перебуває в реанімації у свідомості, повідомив директор інституту імені Скліфосовського Сергій Петриков.

У поліції заявили, що нападник на Фельгенгауер виявився іноземцем. У відомстві попереднім мотивом підозрюваного назвали особисту неприязнь. Джерело "Интерфаксу" розповіло, що чоловікові буде призначено психіатричну експертизу.

Журналісти виявили онлайн-щоденник, який нібито належить підозрюваному в нападі на Фельгенгауер. Зокрема, автор писав, що його "вже нудить" від журналістки. За його словами, Фельгенгауер його "телепатично" переслідувала.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram