ГоловнаСвіт

Меланія Трамп і перша дружина Трампа посварилися через статус "першої леді"

"Я перша леді. Ок?"

Меланія Трамп і перша дружина Трампа посварилися через статус "першої леді"
Фото: infozavr.com

Прес-секретар першої леді США Меланії Трамп в понеділок розкритикувала колишню дружину нинішнього президента США. Івана в інтерв'ю каналу Ей-Бі-Сі в жарт заявила, що саме вона є "першою леді" США, адже саме вона була першою дружиною Трампа, повідомляє Голос Америки.

"Я перша леді. Ок?", - сказала Івана в інтерв'ю Ей-Бі-Сі.

Івана зазначила, що має пряму лінію зв'язку з Білим домом, але не зловживає нею, не бажаючи викликати ревнощів дружини Трампа, Меланії. З останньою Івана нібито має нормальні стосунки.

Репліка викликала миттєву реакцію Меланії Трамп. Її директор з комунікації Стефані Гішем оприлюднила заяву, в якій зазначила, що Івана Трамп хоче розрекламувати свою майбутню книгу.

"Пані Трамп перетворила Білий храм в оселю президента і їх спільного сина Беррона. Вона любить жити в Вашингтоні і усвідомлює честь бути першою леді США, вона прагне використовувати свій титул і роль, щоб допомагати дітям, а не продавати книги. У заяві колишньої (Івани Трамп - прим. ГА) очевидно немає сенсу, на жаль, це тільки пошук уваги і шум на догоду самій собі", - наводить відповідь Гішем канал Сі-Ен-Ен.

Хоча Дональд Трамп і розлучився з першою дружиною майже 25 років тому, Івана зберігає теплі стосунки з загальними дітьми подружжя: Дональдом Трампом-молодшим, Еріком й Іванкою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram