ГоловнаСвіт

Близько 40 осіб затримали на акціях на підтримку Навального і перед ними

Біля Пушкінської площі в Москві почали збиратися співробітники Росгвардії.

Близько 40 осіб затримали на акціях на підтримку Навального і перед ними
Архив
Фото: EPA/UPG

На акціях на підтримку політика Олексія Навального і ще до їх початку затримали щонайменше 40 осіб.

Про це повідомляє проект "ОВД-Инфо"

За інформацією проекту, не менше восьми осіб затримали в Самарі. Крім того, були затримані учасники узгодженої акції в Іжевську. Також відомо про затримання в Пскові, Південно-Сахалінську і Єкатеринбурзі, Саратові, Твері, Ставрополі, Пермі, Якутську і Петербурзі.

У Москві кілька сотень людей зібралися на Пушкінській площі на неузгодженій акції на підтримку Навального. "Дождь" веде пряму трансляцію з акції.

Недалеко від площі почали збиратися співробітники Росгвардії. Поліція просить не заважати проходу громадян, повідомляє "Дождь"

Раніше повідомлялося, що на акції в Самарі затримали жінку похилого віку. Координатор місцевого штабу розповіла, що перед початком заходу також були затримані його організатори та волонтери.

На початку жовтня Навальний оголосив про проведення всеросійської акції протесту в день народження президента РФ Володимира Путіна. У Москві, Санкт-Петербурзі і багатьох інших містах акції не узгодили. Навального заарештували 2 жовтня на 20 діб за заклики до участі в неузгодженій акції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram