ГоловнаСвіт

Стрілець із Лас-Вегаса не планував скоювати самогубство, - поліція

На підставі яких доказів зроблено такі висновки, в поліції не уточнили.

Стрілець із Лас-Вегаса не планував скоювати самогубство, - поліція
Стивен Пэддок
Фото: Newsone

Поліція встановила, що вбивця 59 людей на фестивалі в Лас-Вегасі Стівен Педдок не планував скоювати самогубство після атаки.

Про це розповів шериф Лас-Вегаса Джозеф Ломбардо, пише The Guardian.

На підставі яких доказів зроблені такі висновки, в поліції не уточнили.

Також стало відомо, що за тиждень до атаки Педдок зняв через Airbnb квартиру, вікна якої виходять на місце проведення музичного фестивалю Life is Beautiful, що пройшов за тиждень до Route 91 Harvest Festival.

Увечері 2 жовтня Педдок відкрив стрілянину по відвідувачах фестивалю Route 91 Harvest з вікна 32-го поверху готелю Mandalay Bay. У результаті загинули 59 людей, понад 500 отримали поранення. Після стрілянини Педдок наклав на себе руки.

Відповідальність за атаку взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава". У готельному номері Педдока знайшли 47 одиниць зброї. При цьому ФБР не виявило зв'язку між стріляниною на фестивалі в Лас-Вегасі і міжнародним тероризмом.

За інформацією Business Insider, батько Педдока був психопатом і одним з найнебезпечніших злочинців у США. Він пограбував кілька банків в Аризоні, був засуджений до 20 років ув'язнення, проте 1969 року втік із в'язниці.

Як повідомляли раніше, подруга стрільця з Лас-Вегаса назвала його "добрим і турботливим".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram