ГоловнаСвіт

ІДІЛ взяла на себе відповідальність за вбивство двох поліцейських у Дагестані

Російські ЗМІ не змогли назвати точної дати вбивства дагестанських правоохоронців.

ІДІЛ взяла на себе відповідальність за вбивство двох поліцейських у Дагестані
Полиция в Махачкале
Фото: EPA/UPG

Терористичне угруповання "Ісламська держава" (ІДІЛ) взяла на себе відповідальність за вбивство двох поліцейських у Дагестані.

Про це повідомило близьке до ІДІЛ агентство Amaq, передає SITE Intelligence Group, яка займається моніторингом діяльності терористів.

Відзначають, що йдеться про напад на поліцейських 1 жовтня в Кізілюртовському районі Дагестану.

1 жовтня в Бабаюртовському і Кізілюртовському районах Дагестану ввели режим контртерористичної операції (КТО) після вбивства двох поліцейських. Повідомляли, що силовики шукають учасників незаконних збройних формувань. Джерело "Интерфакса" відзначало, що режим КТО ввели після вбивства дільничного в Кизлярському районі.

ТАСС повідомляв, що загиблого дільничного знайшли в Кизлярському районі Дагестану 30 вересня. Його машину виявили в Бабаюртовському районі республіки. Крім того, нападники вкрали табельну споруду поліцейського. За інформацією агентства, невідомі проникли в опорний пункт і завдали поліцейському кількох ножових поранень, від яких той помер. 

Джерело ТАСС також розповіло про другий напад на поліцейського, який відбувся 1 жовтня. Вбивство сталося біля будинку дільничного в селі Бабаюрт.

Про два вбивствх повідомляло також видання "Черновик". За інформацією видання, обидва вбивства сталися 30 вересня. "Черновик" писав, що дільничного з ножовими пораненням шиї знайшли в селі Велика Задоєвка Кизлярського району, а іншого загиблого - біля села Ібрагімотар Бабаюртівського району.

Нагадаємо, в березні в Дагестані ліквідували пов'язане з ІДІЛ бандугруповання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram