ГоловнаСвіт

ІДІЛ заявила про захоплення в полон двох російських солдатів у Сирії

Представник авіабази РФ Хмеймім заявив, що інформація не відповідає дійсності.

ІДІЛ заявила про захоплення в полон двох російських солдатів у Сирії
Архив
Фото: EPA/UPG

Терористичне угруповання "Ісламська держава" (ІДІЛ) узяло в полон двох російських солдатів у сирійському місті Дейр-ез-Зор.

Відповідне повідомлення поширило близьке до ІДІЛ інформаційне агентство Amaq, повідомляє SITE Intelligence Group, яка займається моніторингом діяльності терористів.

Повідомляють також, що одного російського солдата було вбито.

Представник російської авіабази Хмеймім розповів агентству "Интерфакс", що інформація про захоплення в полон і загибель російських військових у провінції Дейр-ез-Зор не відповідає дійсності.

"Ніяких інцидентів, пов'язаних із захопленням у полон або втратами військовослужбовців Збройних сил РФ у провінції Дейр-ез-Зор або в інших районах Сирії не було", - повідомив представник російської авіабази.

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що відомство не має ні підтвердження, ні спростування інформації про захоплення в полон російських військових у Сирії.

"Бачили ці повідомлення. У мене немає підтвердження або спростування цих даних. Вони потребують перевірки", - цитує Захарову ТАСС

Як повідомляли раніше, російський генерал, який командував бойовиками "ДНР", загинув у Сирії. Він отримав смертельне поранення від розриву міни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram