ГоловнаСвіт

Зять Трампа використовує особисту пошту для робочого листування, - Politico

За даними ЗМІ, низка радників Трампа використовували приватні поштові скриньки для листування.

Зять Трампа використовує особисту пошту для робочого листування, - Politico
Джаред Кушнер
Фото: EPA/UPG

Старший радник і зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер використовує особисту електронну пошту для листування, пов'язаного з державними справами.

Про це повідомляє Politico з посиланням на чотирьох високопоставлених чиновників.

За інформацією видання, Кушнер використовує особисту пошту для спілкування з представниками Білого дому й іншими чиновниками.

Politico вдалося ознайомитися приблизно з двома десятками листів Кушнера, відправлених у такий спосіб.

Юрист Кушнера Еббі Лоуелл заявив, що радник президента використовує робочу поштову скриньку для листування, пов'язаного з державними питаннями. За його словами, з особистого облікового запису Кушнера за час його роботи в Білому домі були відправлені або отримані менш ніж 100 електронних листів.

Інші радники Трампа - Стівен Беннон і Райнс Прібус - також використовували приватні поштові скриньки для листування, відзначає видання.

Трамп під час своєї передвиборної кампанії в 2016 році звинувачував свою суперницю від Демократичної партії Гілларі Клінтон у використанні особистої поштової скриньки на посаді держсекретаря США. Трамп заявляв, що таким чином Клінтон вчинила злочин і поставила під загрозу американську безпеку. На своїх передвиборних акціях Трамп закликав заарештувати Клінтон.

Розслідування щодо електронного листування Клінтон вело ФБР. Перед виборами президента відомство закрило цю справу через відсутність достатніх доказів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram