ГоловнаСвіт

Трамп: режим у КНДР довго не протягне

Американський лідер визнав Кім Чен Ина "коротуном з ракетою".

Трамп: режим у КНДР довго не протягне
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп відповів на виступ міністра закордонних справ КНДР Лі Ен Хо на Генасамблеї ООН словами "довго не протягнуть". Лі Ен Хо, виступаючи на Генеральній асамблеї ООН, заявив, що удар по США "неминучий", а також назвав Трампа "психічно неврівноваженою людиною".

"Тільки що послухав, як міністр закордонних справ Північної Кореї говорив в ООН. Якщо він дійсно передає думки коротуна з ракетою, то вони довго не протягнуть!"- відповів на це Трамп в твітері.

У суботу, 23 вересня, голова МЗС КНДР з трибуни ООН сказав, що північнокорейські ракети "неминуче відвідають" США після того, як американський президент назвав лідера КНДР Кім Чен Ина "людиною-ракетою". Лі Ен Хо наголосив, що таке порівняння ображають "найвищу гідність" його країни.

Потім голова зовнішньополітичного відомства КНДР назвав Трампа "психічно неврівноваженою людиною", у якого манія величі. Також за словами голови МЗС Північної Кореї, Трамп перетворив Білий дім в ринок, де "потріскують рахунки", а ООН американський лідер, на думку Лі Ен Хо, хоче перетворити в "гангстерське гніздо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram