ГоловнаСвіт

У Москві евакуювали декілька управ і префектур через дзвінки про мінування

Минулими вихідними в Росії евакуювали понад 22 тис. осіб через загрозу вибуху.

У Москві евакуювали декілька управ і префектур через дзвінки про мінування
Фото: twitter.com/Pupshev

Понад 600 людей евакуйовані з п'яти префектур, трьох управ і одного офісного будинку в Москві після анонімних дзвінків про загрозу вибуху.

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на джерело в силових структурах.

Будинки перевіряють кінологи і представники оперативних служб міста.

Джерело агентства в екстрених службах повідомило, що евакуації пройшли в префектурі Південно-Західного адміністративного округу (ПЗАО), в управі по району Коптєва і в будівлі префектури Західного адміністративного округу (ЗАО).

При цьому перший заступник префекта ПЗАО Москви Олена Ломова заявила РБК, що разом з колегами перебуває на робочому місці. У прес-службі префектури ЗАО агентству "Москва" підтвердили інформацію про евакуацію.

"Надійшло повідомлення. Ми всі евакуйовані. Прибули спецмашини МНС, які чергують біля префектури, кінологи, співробітники поліції, "швидка". Триває перевірка будівлі", - заявили в прес-службі.

У Чебоксарах також почалася евакуація, повідомляє "Интерфакс" із посиланням на джерело, знайоме з ситуацією. За словами джерела, "евакуація йде всюди", до правоохоронних органів надійшли дзвінки про мінування торгових центрів і адміністративних будівель. Він наголосив, що перевіряють близько десятка об'єктів.

Напередодні в Москві евакуювали близько дев'яти тисяч людей із більш ніж десяти торгових центрів. Дзвінки про мінування в торгових центрах "МЕГА" в Хімках і Теплому Стані, "Охотний ряд", "Добре!", "Ріо" на Ленінському проспекті і "Океанії" на Кутузовському надійшли в поліцію 17 вересня. Після перевірки інформація про загрозу вибуху не підтвердилася.

У вихідні 16 і 17 вересня в Росії евакуювали понад 22 тис. осіб через загрозу вибуху. Масові евакуації почалися в різних регіонах РФ 11 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram