ГоловнаСвіт

У Москві евакуювали три ТЦ і три вокзали

До правоохоронних органів російської столиці надходять дзвінки про замінування. 

У Москві евакуювали три ТЦ і три вокзали
Фото: twitter.com/Pupshev

У Москві три торгові центри і три вокзали евакуювали через анонімні дзвінки про закладені бомби.

Про це повідомляє  ТАСС із посиланням на джерело в екстрених службах.

Йдеться про торгові центри "Метрополіс", "Афімолл" і "Місто" на Шосе Ентузіастів. Евакуацію проводять на Ленінградському, Ярославському і Казанському вокзалах, а також у МДМУ імені Сєченова.

Джерело агентства "Москва" повідомило, що правоохоронцям надійшла інформація про замінування трьох торгівельних центрів, трьох вокзалів і вишу. За словами джерела, евакуація проводиться лише в університеті. До інших будівель прибули співробітники поліції. Дзвінок про бомби, встановлені за семи адресами в Москві, зробила одна людина. Раніше джерело агентства "Москва" повідомляло про перевірку будівлі Київського вокзалу через загрозу вибуху.

"Інтерфакс"  із посиланням на джерело повідомляє, що дзвінки про закладені бомби продовжують надходити в правоохоронні органи міста. Зокрема, невідомі повідомили про замінування будівлі Російського державного соціального університету і торгового центру "Європейський".

Серія евакуацій із торгових центрів, шкіл і вишів почалася в Росії 11 вересня. Анонімні дзвінки про бомби, закладені в громадських місцях, зафіксували щонайменше в 15 великих містах Росії. Усі повідомлення про мінування не підтвердилися.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram