ГоловнаСвіт

Директором зі зв'язків із громадськістю Білого дому стала екс-модель

Колишня модель вважається одним із найнадійніших помічників Трампа.

Директором зі зв'язків із громадськістю Білого дому стала екс-модель
Хоуп Хикс
Фото: Business Insider

28-річна Хоуп Хікс (Hope Hicks), яка виконувала обов'язки директора зі зв'язків із громадськістю Білого дому, почала працювати на цій посаді постійно.

Про це повідомляє ВВС

"Хікс - давня помічниця Трампа і вже четверта людина, яку призначено на цю посаду з моменту його обрання президентом США. Її попередник Ентоні Скарамуччі пропрацював у цій ролі всього 10 днів", - зазначає видання.

Раніше Хікс була директором зі стратегічних комунікацій президента Дональда Трампа, а до того - прес-секретарем його виборчого штабу. Вважається, що вона - одна з його найнадійніших помічників.

У минулому Хікс працювала моделлю, зокрема у Ральфа Лорена, а пізніше займала посаду прес-аташе модного дому Іванки Трамп. У 2016 році вона була однією з перших, хто приєднався до президентської кампанії Трампа. В її обов'язки входило відповідати на запити преси.

Як директор зі зв'язків Білого дому її головним завданням буде формулювання тих сигналів, які посилає адміністрація - хоча і не в такий очевидний спосіб, як це робить прес-секретар Білого дому Сара Сандерс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram