ГоловнаСвіт

Клінтон розповіла про "персональну вендету" Путіна проти неї

"Путін не поважає жінок і всіх, хто встає у нього на шляху".

Клінтон розповіла про "персональну вендету" Путіна проти неї
Хиллари Клинтон
Фото: hillaryclinton.com

Колишній держсекретар США і кандидат у президенти країни Гілларі Клінтон звинуватила президента РФ Володимира Путіна в тому, що в нього стосовно неї "персональна вендета".

Про це Клінтон написала в своїй книзі про вибори президента США під назвою "Що сталося", повідомляє телеканал CNN

У Путіна, пише Клінтон, "особиста вендета проти мене і глибоке обурення стосовно США". Це, на думку колишнього держсекретаря, привело російського президента до "прихованої масової атаки" на американську демократію, яка сталася у всіх "під носом".

Також Клінтон написала, що Путін "не поважає жінок і всіх, хто встає у нього на шляху", тому вона була для нього "подвійною проблемою".

На думку Клінтон, нинішній президент США Дональд Трамп був "ідеальним троянським конем" для США від Путіна, і ніхто, крім нього, не почувається щасливішим від перемоги Трампа на виборах президента.

Комісія Сенату США і ФБР розслідують імовірне втручання Росії в американські вибори і зв'язки команди Дональда Трампа з представниками уряду Росії. За версією слідства, Росія втрутилася в американські вибори за допомогою хакерських атак. Російська сторона всі звинувачення традиційно відкидає.

Як повідомляли раніше у вересні, Гілларі Клінтон більше не буде балотуватися в президенти США, але залишиться в політиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram