ГоловнаСвіт

У Ленінградській області на навчаннях загинув військовий, ще 5 постраждали

Один зі снарядів відхилився від траєкторії при торканні з землею.

У Ленінградській області на навчаннях загинув військовий, ще 5 постраждали
Архив
Фото: Скриншот видео

Один військовослужбовець загинув, п'ятеро отримали поранення при планових стрільбах на полігоні в Ленінградській області Росії

Про це повідомляє штаб Західного військового округу, пише "Интерфакс"

Усіх постраждалих госпіталізували, їм надають медичну допомогу. На місці події працює комісія Західного військового округу.

Інцидент стався 7 вересня близько 12:30. У повідомленні зазначено, що під час проведення планових стрільб з танка один зі снарядів відхилився від траєкторії при торканні з землею і вибухнув поряд з укриттям, в якому перебували шестеро військовослужбовців. Вони входили до групи інженерного забезпечення.

Місцеве видання 47news із посиланням на співрозмовника в правоохоронних органах повідомляє, що двоє військовослужбовців підірвалися під час необережного поводження з боєприпасами. Інцидент стався під Лугою в Ленінградській області близько 14:00. Можливо, одному військовому знадобиться ампутація рук.

За даними видання, двох солдатів у важкому стані доставили в лікарню. Кількість тих, кому надають допомогу на місці, уточнюють. Імен солдатів не називають.

Нагадаємо, в серпні 14 військових були госпіталізовані після масової бійки у військовій частині Свердловської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram