ГоловнаСвіт

Російський фрегат обстріляв позиції ІДІЛ ракетами "Калібр", - Міноборони РФ

Удару було завдано по району в околицях міста Еш-Шола. 

Російський фрегат обстріляв позиції ІДІЛ ракетами "Калібр", - Міноборони РФ

Російський фрегат "Адмірал Ессен" випустив крилаті ракети "Калібр" по об'єктах терористичного угруповання  "Ісламська держава" (ІДІЛ) у сирійському районі Дейр-ез-Зор.

Про це повідомляється на сайті Міноборони РФ

Відомство зазначає, що ракети були запущені по цілях ІДІЛ, розвіданих за декількома каналами. Удару було завдано по району в околицях міста Еш-Шола. Там перебувають бандформування, до яких уходять бойовики-вихідці з Росії та країн СНД.

"Унаслідок ракетного удару були знищені пункти управління та вузол зв'язку, склади з озброєнням та боєприпасами, а також завод з ремонту бронетехніки терористів і велике скупчення бойовиків", - стверджує Міноборони.

Громадянська війна в Сірії триває з березня 2011 року. Жертвами конфлікту, за оцінками правозахисників, стали близько 475 тис. людей. Понад 5,1 млн сирійців стали біженцями.

Нагадаємо, 21 серпня міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про фактичне припинення громадянської війни в Сирії. Через два дні після цього Міноборони РФ заявило про знищення всієї хімзброї терористів у країні.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram