ГоловнаСвіт

У Белграді автомобіль протаранив кортеж президента Сербії

Винуватцям ДТП загрожує до восьми років ув'язнення. 

У Белграді автомобіль протаранив кортеж президента Сербії
Фото: EPA/UPG

Автомобіль протаранив кортеж президента Сербії Александра Вучича. Інцидент стався вранці 2 вересня, але відомо про це стало лише сьогодні, повідомляє Політика.

Зазначається, що автомобіль Bentley з іспанськими номерами врізався в перший із трьох автомобілів кортежу, в якому перебував президент Вучич. Після цього автомобіль продовжив рух і заблокував другу машину супроводу. Порушників наздогнав третій автомобіль з президентського кортежу.

Після спроби втечі співробітники служби охорони затримали винуватців ДТП. Ними виявилися троє громадян Сербії, які раніше були відомі правоохоронним органам за вчинення різних правопорушень. Експертиза встановила, що один із затриманих перед поїздкою вживав кокаїн.

За даними поліції, всі вони працюють охоронниками на популярній белградській дискотеці. Bentley вони взяли у сербського футболіста, який проводив час у клубі.

Винуватців ДТП з президентським кортежем затримано на 48 годин. Їм загрожує до восьми років ув'язнення. Очікується, що завтра буде зроблено офіційну заяву з цього приводу.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram