ГоловнаСвіт

У Росії невідомі спалили машину журналістки "Ехо Москви"

Латиніна припускає, що підпал могли зробити ті самі люди, які обприскали її будинок їдким газом невідомого складу. 

У Росії невідомі спалили машину журналістки "Ехо Москви"
Фото: echo.msk.ru

Російська журналістка Юлія Латиніна   повідомила, що в неділю вранці згоріла її машина. Вона впевнена, що причиною займання став підпал, передає "Ехо Москви".

"Сьогодні вранці  ні з сього ні з того  зайнялася моя машина і згоріла вщент. Вона стояла на тій самій ділянці перед будинком, у тому самому місці, яке вже зазнало атаки, коли нас і наших сусідів окропили цією нелетальною отруйною речовиною", - розповіла Латиніна.

Журналістка припускає, що підпал могли зробити ті самі люди, які в середині липня обприскали будинок і автомобіль журналістки їдким газом невідомого складу.

За словами Латиніної, слідчий, який прибув на місце,  повідомив, що загоряння могло статися через несправну електропроводку.

"Якщо згоріла сама, то, можливо, це сталося через наслідки першої атаки, оскільки машина відтоді смерділа, тобто нею неможливо було користуватися. Проблема утилізації цієї машини вирішилася сама собою", - сказала вона.

Наразі невідомо, чи порушено кримінальну справу.

Як повідомлялося, вночі проти 19 липня будинок Латиніної було обприскано їдким газом невідомого складу. У результаті постраждали вісім чоловік, серед яких четверо літніх людей і двоє дітей.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram