ГоловнаСвіт

У Підмосков'ї байкер перекрив шосе, щоб запобігти самогубству людини

За словами самогубці, він "морально зірвався" через похорон матері.

У Підмосков'ї байкер перекрив шосе, щоб запобігти самогубству людини
Фото: стопкадр из видео

Мотоцикліст у Підмосков'ї на Мінському шосе врятував молодого чоловіка, який намагався вкоротити собі віку, стрибнувши з моста на жваву трасу.

На відеохостингу YouTube з'явилося відео, на якому невідомий байкер їде по шосе в Підмосков'ї, де помічає на мосту молодика, який, імовірно, планував стрибнути під колеса транспортних засобів, які проїжджали під ним.

Побачивши самогубцю, мотоцикліст, порушуючи правила дорожнього руху, повернувся до місця, де він побачив людину. Після цього байкер руками попросив водіїв зупинитися і звернувся до чоловіка з проханням спуститися.

"Спускайся! Не роби цього, йди сюди! Підемо поговоримо! Я тебе покатаю", - звертається мотоцикліст до молодика.

Як випливає з опису до відео, "зі слів хлопця, він автостопом їхав з Володимира в Курську область на похорон матері і, як можна зрозуміти, морально зірвався". При цьому наголошується, що спочатку  він "брехав, що їде в Смоленську область".

Згодом байкер і ще один небайдужий автомобіліст викликали для молодика швидку і правоохоронців, а також до прибуття допомоги "розмовляли з ним на абстрактні теми і двічі ловили, оскільки він намагався втекти". У результаті його переконали сісти в машину дорожніх інспекторів і поїхати з ними.

Нагадаємо, що в серпні в Росії пацієнт онкодиспансеру вбив лікаря і наклав на себе руки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram