ГоловнаСвіт

Номер журналу Elle з інтерв'ю дружини Макрона побив рекорд продажів

Загалом було продало 530 тис. примірників журналу.

Номер журналу Elle з інтерв'ю дружини Макрона побив рекорд продажів
Брижит Макрон
Фото: EPA/UPG

Номер французького журналу Elle з інтерв'ю Брижит Макрон побив десятирічний рекорд продажів. Загалом було продало 530 тис. примірників журналу.

Про це повідомляє RFI з посиланням на Le Journal du Dimanche (JDD).

Номер з портретом дружини президента Франції на обкладинці вийшов 18 серпня. За 10 днів було продано 530 тис. його примірників (з них - 250 тис. купили в кіосках, ще 100 тис. - в електронній версії). Цей номер Elle вирішили залишити в продажу до понеділка.

За даними JDD, у соціальних мережах це інтерв'ю побачили або відреагували на нього 30 млн разів. Інтерв'ю дружини президента Франції зацікавило пресу в США і Німеччині.

"Ще під час передвиборної кампанії відчувався особливий інтерес до цієї нетипової пари і до майбутньої "першої дами", у якої свій характер, яка вибивається з прийнятих схем поведінки. Крім того, Брижит Макрон раніше публічно не висловлювалася - ні під час кампанії, ні після неї", - розповів в інтерв'ю RFI співавтор книги "Сім'я Макронів" (Les Macron) Кандіс Неделек.

Нагадаємо, що минулого тижня в Єлисейському палаці визначили статус дружини Макрона. Брижит Макрон відіграватиме офіційну роль, представляючи Францію, але не буде отримувати гроші за свою роботу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram