ГоловнаСвіт

Чоловік з ножем напав на перехожих у Марселі

Поранено трьох людей.

Чоловік з ножем напав на перехожих у Марселі
Архив
Фото: Ufa1

У французькому Марселі чоловік, озброєний ножем, напав на перехожих, повідомляє Le Point. У результаті нападу постраждали три людини.

Видання зазначає, що за попередньою інформацією, атака була пов'язана зі спробою пограбування. Чоловіка з ножем зупинила поліція, яка застосувала проти нього електрошокер. 35-річний чоловік раніше неодноразово притягувався до відповідальності за злочини кримінального характеру. Тим часом газета La Provence стверджує, що нападника після затримання визнано неосудним і відправлено до психіатричної клініки.

Один з постраждалих отримав поранення голови, двом іншим зловмисник завдав удари в шию і спину. При цьому всі поранення є легкими, постраждалі вже виписані з лікарні.

Це вже третій напад в Західній Європі з користуванням холодної зброї з учорашнього дня.

Увечері 25 серпня мужчина з мечем напав на поліцейських у районі Букінгемського палацу в Лондоні, викрикуючи "Аллах Акбар". Двоє співробітників правоохоронних органів отримали поранення. Розслідування інциденту передано антитерористичному відділу.

Приблизно тоді ж схожий напад стався в Брюсселі. Чоловік напав з ножем на патруль бельгійських військових, кричачи "Аллах Акбар". У результаті нападу він отримав важкі поранення і помер у лікарні. Бельгійська влада кваліфікувала напад як теракт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram