ГоловнаСвіт

У Чечні вбили депутата місцевого парламенту

Його машину обстріляли дорогою на роботу. 

У Чечні вбили депутата місцевого парламенту
Фото: kprf.ru

У Чечні 25 серпня вбили депутата місцевого парламенту від Комуністичної партії Мухмада Асхабова. Як повідомляє  "Інтерфакс", машину Асхабова обстріляли.

"Слідчими органами СКР по Чеченській Республіці порушено кримінальну справу за фактом убивства депутата місцевого парламенту за ознаками злочинів, передбачених п."б" ч.2 ст. 105 КК РФ і ч.1 ст. 222 КК РФ (вбивство і незаконний обіг зброї)", - повідомили агентству в прес-службі СК.

За даними слідства, вранці у п'ятницю депутат виїхав з дому на роботу своїм автомобілем. На автодорозі Ачхой-Мартановського району його автомобіль був обстріляний невідомими, що спричинило дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої депутат помер.

З 2011 до 2013 року Асхабов був заступником керівника адміністрації глави і уряду Чечні, з 2013 по 2014 рік він посідав пост міністра майнових і земельних відносин республіки, після чого став першим заступником керівника апарату місцевого парламенту. 2016 року став депутатом чеченського парламенту, був головою комітету з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram