ГоловнаСвіт

Кім Чен Ин наказав збільшити виробництво боєголовок і ракетних двигунів

Північнокорейський лідер відвідав Інститут хімічних речовин при Академії оборонних наук.

Кім Чен Ин наказав збільшити виробництво боєголовок і ракетних двигунів
Ким Чен Ын
Фото: EPA/UPG

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин наказав наростити обсяги виробництва твердопаливних ракетних двигунів і ракетних боєголовок.

Таку настанову він дав під час візиту в Інститут хімічних речовин при Академії оборонних наук КНДР, повідомляє Центральне телеграфне агентство Північної Кореї (ЦТАК).

"Він доручив інституту виробляти більше твердопаливних ракетних двигунів і наконечників ракетних боєголовок шляхом подальшого розширення процесу виробництва двигунів і виробничих потужностей наконечників ракетних боєголовок і реактивних двигунів з вуглецевих і змішаних матеріалів", - йдеться в повідомленні.

5 серпня члени Радбезу ООН схвалили резолюцію, яка передбачає введення додаткових санкцій проти КНДР. Резолюцією, зокрема, передбачено ембарго на постачання з КНДР вугілля, заліза, свинцю і морепродуктів, що позбавить Пхеньян третини доходів від експорту, скоротивши його до $2 млрд.

Нагадаємо, напередодні США і Південна Корея почали масштабні військові навчання. У відповідь Пхеньян заявив про "безжальну відплату".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram