ГоловнаСвіт

У США видали збірник твітів Трампа

Книга продається в інтернеті. У твердій обкладинці вона коштує 9,16 долара, в електронному вигляді - 7,99 долара.

У США видали збірник твітів Трампа
Twitter
Фото: EPA/UPG

Збірник твітів президента США Дональда Трампа надійшов у вівторок у продаж в американських магазинах. Він проілюстрований карикатуристом Шенноном Вілером, передає РИА Новости.

Всього до книги під назвою Sh*t My President Says: The Illustrated Tweets of Donald J. Trump увійшло близько 140 карикатур. В анотації до неї написано, що "у президента Франкліна Делано Рузвельта було радіо, у президента Джона Кеннеді - телебачення, а у президента Дональда Трампа є Twitter". На обкладинці нинішній глава держави зображений маленькою сумною дитиною, що сидить у величезному церемоніальному кріслі.

Вілер розповів, що ідею робити карикатури на твіти Трампа йому підказав друг. За його словами, ці малюнки "смішні і жорсткі, як і твіти, вони чіткі і б'ють в саму точку".

Художник зізнався, що "зовсім не збирався висміювати Трампа". "Я просто намагався зрозуміти і проілюструвати спосіб його мислення", - сказав він.

Нова книга продається в інтернет-магазині Amazon. У твердій обкладинці вона коштує 9,16 долара, в електронному вигляді - 7,99 долара.

Нагадаємо, що Дональд Трамп є активним користувачем Twitter, в якому часто дозволяє собі суперечливі оцінки і некоректні висловлювання. Зокрема, він без будь-якої аргументації звинувачував ЗМІ у "фабрикаціях", а суддю, який призупинив дію його антиміграційного указу, називав "так званим суддею".

Трамп веде твіттер особисто. Його читачами є майже 36 млн осіб.

Як повідомлялося в грудні, главу Twitter Джека Дорсі не покликали на зустріч з Трампом за відмову зробити емодзі проти Клінтон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram