ГоловнаСвіт

Американський сенатор Ворнер закликав Трампа негайно підписати законопроект про санкції проти РФ

Документ ще має пройти через голосування в Сенаті.

Американський сенатор Ворнер закликав Трампа негайно підписати законопроект про санкції проти РФ
Фото: presstv.ir

Член комітету з розвідки, американський сенатор Марк Ворнер у середу закликав президента США Дональда Трампа негайно підписати схвалений палатою представників законопроект про розширення санкцій проти Росії, КНДР та Ірану.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"На цьому етапі президентові Трампу варто негайно зробити чинним цей законопроект (про продовження санкцій - ред.) або ризикнути привітанням майбутнього втручання Москви у наші вибори", - йдеться в заяві Ворнера.

Сенатор додав, що сильна двопартійна підтримка з боку конгресу розширення санкцій щодо Росії дає зрозуміти Кремлю, що "ми не будемо терпіти атаки у бік нашої демократії".

Він також закликав американську адміністрацію "дати зрозуміти Ірану та Північній Кореї, що вони будуть відповідати за свої дії, зокрема за розвиток північнокорейської програми балістичних ракет і ядерної зброї, за затримання і смерть студента з Вірджинії Отто Вомбієра, а також за подальше позбавлення свободи американських громадян".

Перш ніж цей законопроект ляже на підпис президентові США, він повинен пройти через голосування в Сенаті.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила про підтримку Трампом законопроекту про нові санкції проти РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram