ГоловнаСвіт

Бойовик "ЛНР" отримав довічний термін за вбивство російських даішників

Двоє його подільників отримали по 23 і 24 роки ув'язнення.

Бойовик "ЛНР" отримав довічний термін за вбивство російських даішників
Фото: mk.ru

Московський обласний суд засудив 38-річного Михайла Константинова, колишнього бойовика батальйонів ЛНР "Привид" і "Август" з позивним Ведмідь, до довічного терміну з відбуванням перших 10 років у в'язниці, а залишку життя - в колонії особливого режиму за вбивство двох підмосковних інспекторів ДАІ.

Про це повідомляють Грані.ру.

Другий фігурант справи - ще один бойовик "ЛНР", 29-річний громадянин України Денис Константинов (однофамілець Михайла) - засуджений до 23 років ув'язнення з відбуванням перших 8 років у в'язниці, а залишку терміну - в колонії суворого режиму. Третій підсудний - як вказує видання, який не воював в Україні Роман Дука, сусід Константинова з селища Архангельське Красногорського району Підмосков'я, - отримав 24 роки суворого режиму.

Також суд стягнув з усіх трьох фігурантів 40 мільйонів рублів (17,5 млн грн) в якості компенсації моральної шкоди та матеріальних збитків сім'ям загиблих поліцейських.

Як повідомлялося, в листопаді 2014 року зловмисники відкрили вогонь по співробітниках ДАІ, що зупинив їх автомобіль, в результаті чого старший лейтенант поліції 32-річний Денис Дубовський і старший лейтенант поліції 26-річний Андрій Єфанов загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram