ГоловнаСвіт

Новий директор з комунікацій Білого дому видалив старі твіти з критикою Трампа

2015 року в ефірі одного з телеканалів Скарамуччі назвав Трампа "політичним нікчемою".

Новий директор з комунікацій Білого дому видалив старі твіти з критикою Трампа
Фото: EPA/UPG

Новий директор з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі видалив свої старі твіти з критикою діючого президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє DW.

"Повна прозорість: я видаляю старі твіти. Мої колишні погляди еволюціонували і не повинні відволікати (увагу - ред.). Я служу порядку денному президента США, і це єдине, що має значення", - написав Скарамуччі у твіттері.

Скарамуччі зазначив, що політика, принцип якої будується на тому, щоб підловити противника, минула.

Зазначають, що раніше Скарамуччі позитивно відгукувався про суперницю Трампа на президентських виборах у США 2016 року від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Йдеться, зокрема, про твіти з критикою планів Трампа звести стіну на кордоні США з Мексикою.

2012 року Скарамуччі писав, що підтримує одностатеві шлюби і виступає проти смертної кари.

Протягом президентської передвиборної кампанії 2016 року у США Скарамуччі підтримував суперників Трампа на кандидатство від республіканців - Скотта Вокера і Джеба Буша. У 2015 році він назвав Трампа "політичним нікчемою" в ефірі одного з телеканалів.

Нагадаємо, про нову посаду Скарамуччі стало відомо 21 липня. Американські медіа пов'язують із цим призначенням відставку прес-секретаря Білого дому Шона Спайсера, про яку стало відомо того самого дня.

Скарамуччі підозрювали в угодах з Росією в обхід санкцій. Він увійшов у штаб Трампа влітку 2016 року і допомагав залучати кошти на передвиборну кампанію. Після перемоги Трампа Скарамуччі деякий час займав посаду радника президента США з питань взаємодії з бізнесом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram