ГоловнаСвіт

Трамп-молодший і Манафорт погодилися свідчити в Сенаті США

Свідчення російського адвоката Весельницької поки що не заплановані.

Трамп-молодший і Манафорт погодилися свідчити в Сенаті США
Дональд Трамп-младший
Фото: EPA/UPG

Старший син президента США Дональд Трамп-молодший і колишній голова виборчої кампанії 45-го американського президента Пол Манафорт погодилися 26 липня свідчити перед комітетом Сенату, який розслідує можливе втручання Росії в президентські вибори 2016 року.

Про це оголосив юридичний комітет Сенату, повідомляє "Радіо Свобода"

"Ці двоє чоловіків перебувають у центрі здійснюваного в Конгресі та Міністерстві юстиції розслідування, зокрема, через зустріч, яку вони провели під час президентської кампанії в червні 2016 року з російським юристом Наталією Весельницькою", - йдеться в повідомленні.

Сама Весельницька у вівторок повідомила російський телеканал RT, що також готова свідчити, щоб "з'ясувати ситуацію, яка стоїть за цією масовою істерією". Свідчення Весельницької поки що не заплановані.

11 липня Трамп-молодший оприлюднив електронні листи, з яких випливає, що він прийняв пропозицію зустрітися з Весельницькою, коли йому повідомили, що вона має компромат на кандидата в президенти від демократів Гілларі Клінтон. Син президента США зазначив, що зустріч не принесла ніякої користі.

Як повідомляли раніше сьогодні, Манафорт виявився винен Дерипасці та Фурсіну $17 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram