ГоловнаСвіт

Кадиров назвав дивним вирок у справі про вбивство Нємцова

Убивства чеченців ігнорують різного роду правозахисники, зазначив голова республіки.

Кадиров назвав дивним вирок у справі про вбивство Нємцова
Фото: instagram.com/kadyrov_95

Голова Чечні Рамзан Кадиров назвав дивним вирок у справі про вбивство Бориса Нємцова, зазначивши, що його винесено при сумнівних доказах провини.

Про це повідомляють на офіційному сайті уряду республіки.

"На його думку, дивно виглядає вирок Московського окружного військового суду у справі про вбивство Бориса Нємцова, який виніс двадцять років суворого режиму, при сумнівних доказах провини", - йдеться в повідомленні.

Також подив голови республіки викликало звернення держобвинувачення до суду з проханням призначити одному з засуджених покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Кадиров зазначив, що йому не відомі випадки, коли за подібними кримінальними справами давали довічні терміни.

"При цьому, наголошує голова ЧР, убивства чеченців, кавказців, що відбуваються в інших містах і суб'єктах країни, ігнорують різного роду правозахисники і видання, які борються за захист прав людини", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 13 липня, Московський окружний військовий суд виніс вироки фігурантам справи про вбивство Нємцова. Усіх їх визнали винними. Заур Дадаєв, якого звинуватили у вбивстві Нємцова, отримав 20 років колонії суворого режиму, Анзор Губашев - 19 років, його брат Шадід - 16 років, Тамерлан Ескерханов - 14 років, Хамзат Бахаєв - 11 років. Усім обвинуваченим призначили штраф у розмірі 100 тис. рублів, а також два роки обмеження волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram