ГоловнаСвіт

Навальний погодився провести дебати з Гіркіним

Колишній лідер бойовиків означив три головні теми дискусії, на яку викликав Навального.

Навальний погодився провести дебати з Гіркіним
Игорь Стрелков (Гиркин)
Фото: infobiz.md

Російський опозиціонер Олексій Навальний погодився провести дебати з колишнім "міністром оборони" "ДНР" Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

До участі в дебатах Навального запросив сам Гіркін.

Відео з його зверненням до політика з'явилося на YouTube 5 липня. У ролику Стрєлков означив три головні теми дискусії, на яку викликав Навального: боротьба з корупцією, відносини Росії із Заходом і позиція щодо Донбасу і Криму. Усі ці питання він пропонує обговорити в контексті президентських амбіцій Навального.

"Я є палким прихильником відкритої політичної дискусії і відкритих дебатів. Мені є що сказати на ці теми. Така розмова з Ігорем Івановичем Стрєлковим, який, звичайно, є виразником думки певної групи громадян РФ, мені цікава, і я готовий у ній брати участь", - написав Навальний на своєму сайті.

Навальний при цьому підкреслив, що Стрєлков - типовий приклад виборців, які "заявляють про свої націоналістичні погляди", і в багатьох питаннях Навальний має протилежні погляди. Однак політик зазначив, що, "безумовно, претендує" на їхні голоси і спробує довести, що він "найкращий кандидат для всіх виборців, які називають себе патріотами".

Політик запросив Гіркіна взяти участь у дебатах на своєму YouTube-каналі. "Якщо викликають мене, то я маю право вибрати майданчик - нехай буде наш", - підкреслив політик. Він зазначив, що дата, час і формат дебатів визначаться пізніше.

Нагадаємо, раніше Гіркін заявляв, що українська армія без російської підтримки здатна знищити збройні сили бойовиків на Донбасі за три дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram