ГоловнаСвіт

Віце-прем'єр РФ запропонував "завезти марихуанки" для збірної Нідерландів до ЧС-2018

Віталій Мутко пожартував про підготовку спортивних баз в Ульяновської області.

Віце-прем'єр РФ запропонував "завезти марихуанки" для збірної Нідерландів до ЧС-2018
Виталий Мутко
Фото: www.olimp2012.net

Віце-прем'єр уряду Російської Федерації Віталій Мутко пожартував про підготовку до Чемпіонату світу з футболу 2018 року, запропонувавши "завезти марихуанки" для представників збірної Нідерландів.

Про це він заявив на позачерговій конференції Російського футбольного союзу в Санкт-Петербурзі, повідомляє "Интерфакс".

"Ми будемо рекомендувати Ульяновську область серед інших (для розміщення футбольних збірних на ЧС-2018, - ред.). Ну а ви починайте (підготовку, - ред.). Якщо голландці будуть, марихуанки там завезіть, ще що-небудь. Якось там уже самі. Жартую, звичайно. Але загалом, самі розумієте - команди самі орієнтуються ", - сказав Мутко.

Так голова РФС відповів на запитання одного з учасників конференції, який звернув увагу на те, що Ульяновська область, як і інші регіони РФ, готується до прийому команд-учасниць ЧС-2018. Матчі чемпіонату в Ульяновську не заплановані - в цьому регіоні ігри прийматимуть Самара, Саранськ, Казань і Нижній Новгород.

"Так, я жартую, звичайно. Я хочу вам що сказати - під лежачий камінь... Цим треба займатися. Хочеш, щоб у твій регіон приїхала якась команда, - займайся, створюй умови", - додав Мутко.

Нагадаємо, раніше Мутко звинуватив Захід у небажанні бачити російський спорт сильним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram