ГоловнаСвіт

У британському Ньюкаслі чоловік з ножем узяв людей у заручники

Поліція відкинула можливість теракту.

У британському Ньюкаслі чоловік з ножем узяв людей у заручники
Фото: guns.allzip.org

Озброєний ножем чоловік узяв кількох людей у заручники в центрі працевлаштування в Ньюкаслі, на північному сході Англії.

Про це повідомляє BBC з посиланням на місцеву поліцію.

Чоловік увійшов в будівлю на Кліффорд-стріт близько 8:00 за місцевим часом (10:00 за Києвом). Місцева поліція пише у своєму Twitter, що дороги в цьому місці перекрито. Крім того, евакуйовано і закрито найближчу станцію метро Byker, а також студентський гуртожиток поблизу.

Поліція зазначає, що в заручниках перебувають кілька працівників центру працевлаштування.

На місце події прибули поліцейські-перемовники.

"Поліція усвідомлює, що є певні занепокоєння у зв'язку із ситуацією в Byker після недавніх терористичних інцидентів у Манчестері та Лондоні. На цей момент немає інформації чи даних, щоб припустити, що це терористичний інцидент", - йдеться в заяві поліції.

Нагадаємо, що минулої суботи, 3 червня, троє осіб на мікроавтобусі врізалися в пішоходів на Лондонському мосту і напали на людей з ножами на ринку Боро. В результаті вісім осіб загинули, 48 постраждали. Трьох нападників застрелила поліція.

Теракт на стадіоні "Манчестер Арена" стався ввечері 22 травня після концерту американської співачки Аріани Гранде. В результаті 22 людини загинули, понад 60 були поранені. Відповідальність за вибух узяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram