ГоловнаСвіт

Британія знизила рівень терористичної загрози з "критичного" до "серйозного"

Заарештовано 11 підозрюваних у причетності до теракту в Манчестері.

Британія знизила рівень терористичної загрози з "критичного" до "серйозного"
Тереза Мэй

Великобританія знизила рівень терористичної загрози з "критичного" до "серйозного", повідомила прем'єр-міністр країни Тереза Мей.

За даними агентства Reuters, прем'єр-міністр повідомила про це після засідання надзвичайного комітету COBRA. Також Мей додала, що до понеділка військовослужбовці, які забезпечують безпеку на вулицях британських міст разом з поліцією, будуть відкликані.

"За останні 24 години поліцейські провели значну кількість операцій, зараз під вартою перебувають 11 підозрюваних. Ми ухвалили рішення знизити рівень загрози з критичного до серйозного", - наводить слова Мей Sky news. Однак прем'єр-міністр закликала "бути пильними" під час масових заходів.

"Критичний" рівень терористичної загрози був оголошений 23 травня після теракту на "Манчестер Арені", в результаті якого 22 людини загинули, 59 постраждали. Вибух пролунав відразу після виступу співачки Аріани Гранде 22 травня, пізніше поліція кваліфікувала подію як теракт, відповідальність за який узяла на себе Ісламська держава.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram