ГоловнаСвіт

Роналду четвертий рік поспіль очолив список найбільш високооплачуваних футболістів світу

У сезоні 2016/2017 португалець заробив $93 млн.

Роналду четвертий рік поспіль очолив список найбільш високооплачуваних футболістів світу
Фото: EPA/UPG

Нападник мадридського "Реала" і збірної Португалії 32-річний Кріштіану Роналду четвертий рік поспіль очолив список найбільш високооплачуваних футболістів світу за версією Forbes.

За оцінкою видання, за період з 1 червня 2016 року по 31 травня 2017 року гравець заробив 93 млн доларів. З них близько 58 млн - його зарплата і бонуси в клубі, а решта - доходи від рекламних контрактів.

На другому місці гравець "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі з доходами 80 млн доларів на рік, з яких близько 50 млн припадають на зарплату і бонуси від клубу.

Третім у списку Forbes вказано ще одного футболіста "Барселони" бразильця Неймара, доходи якого оцінили в 37 млн доларів.

У першу десятку також увійшли форвард "Реала" Гарет Бейл ($34 млн), нападник "Манчестер Юнайтеда" Златан Ібрагімович ($32 млн), форвард "Манчестер Юнайтеда" Вейн Руні ($23,6 млн.), нападник "Барселони" Луїс Суарес ($23,3 млн), форвард "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро ($22,6 млн), півзахисник "Реала" Хамес Родрігес ($21,9 млн), півзахисник "Манчестер Юнайтеда" Поль Погба ($21,2 млн).

Нагадаємо, в грудні 2016 Роналду вчетверте визнали кращим футболістом світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram