ГоловнаСвіт

На тенісних кортах Вімблдону сталася пожежа

Інцидент стався за кілька тижнів до старту змагань.

На тенісних кортах Вімблдону сталася пожежа
Фото: www.e-architect.co.uk

На тренувальних кортах Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету (AELTC), де проводиться Вімблдонський тенісний турнір, спалахнула пожежа.

Про це повідомляє ВВС.

Інцидент стався за кілька тижнів до старту змагань.

Згідно з даними пожежної служби Лондона, вогонь пошкодив близько тонни будівельних матеріалів, 20 метрів живоплоту і тимчасовий павільйон. У гасінні вогню були задіяні чотири пожежні машини і 21 пожежний. До теперішнього моменту пожежу ліквідовано.

Причина займання поки що неясна, з цього приводу розпочато розслідування.

З повідомлення на офіційній сторінці Вімблдону в "Твіттері" випливає, що пожежа сталася недалеко від корту №1 - другого за значимістю та величиною стадіону Вімблдонського турніру.

Корт №1 нарівні з центральним кортом використовується тільки під час проведення чемпіонату.

Вімблдон є найстарішим з чотирьох турнірів серії Великого шолома. Матчі основної сітки Вімблдону в цьому році стартують 3 липня і завершаться 16 липня.

Нагадаємо, 22 травня в результаті вибуху на концерті Аріани Гранде в Манчестері загинули 22 людини, 64 отримали поранення. 23 поранених досі перебувають у критичному стані.

Відповідальність за напад взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава". Виконавцем теракту вважається 22-річний британець Салман Абеді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram