ГоловнаСвіт

Екс-голова ЦРУ дасть свідчення у справі про втручання Росії у вибори президента США

Бреннан виступить у Комітеті з розвідки Палати представників США вже сьогодні.

Екс-голова ЦРУ дасть свідчення у справі про втручання Росії у вибори президента США
Джон Бреннан
Фото: EPA/UPG

Екс-директор ЦРУ Джон Бреннан публічно буде свідчити у справі про втручання Росії у вибори президента США в 2016 році.

Про це повідомляє The Associated Press.

"Бреннан дасть свідчення перед Комітетом з розвідки Палати представників США у вівторок, 23 травня, наступного дня після того, як Флінн скористався своїм конституційним правом не свідчити проти себе у відповідь на виклик у суд Комітетом із розвідки Сенату США", - йдеться в повідомленні.

Відзначено, що комітети з розвідки Сенату США і Палати представників США розслідують зв'язки Флінна й інших членів кампанії Трампа з Росією у справі про втручання РФ у вибори. Своє розслідування також проводить і ФБР.

Раніше повідомляли, що колишній високопоставлений радник президента Дональда Трампа з питань національної безпеки Майкл Флінн не даватиме показів у профільному комітеті Сенату США без гарантій імунітету від судового переслідування.

Майкл Флінн - колишній радник із безпеки в адміністрації президента Дональда Трампа. У лютому він подав у відставку, визнавши, що дезінформував державне керівництво, в тому числі віце-президента США, про контакти з російським послом Сергієм Кисляком наприкінці грудня минулого року. Флінн не сказав колегам, що обговорював із представником російського уряду можливе скасування санкцій США проти РФ, а потім не зізнався в цьому на допитах у ФБР.

Як повідомляли раніше сьогодні, Трамп збирає команду юристів для справи про зв'язки з Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram