ГоловнаСвіт

У центрі Мюнхена чоловік вчинив самоспалення, залишивши послання

На авто загиблого знайшли дві записки: "З німецької землі більше ніколи не повинна початися війна" і "Амрі - це верхівка айсберга".

У центрі Мюнхена чоловік вчинив самоспалення, залишивши послання
Фото: 3dvsem.com

На площі Марієнплац в центрі Мюнхена невідомий чоловік вчинив самоспалення, залишивши на своєму автомобілі дві записки з антивоєнними гаслами.

Про це повідомляє видання Stuttgarter Nachrichten з посиланням на поліцію.

Відзначається, що в ніч на п'ятницю 54-річний чоловік заїхав на своєму автомобілі в пішохідну зону Марієнплац, вийшов з автомобіля, облив себе бензином і підпалив. Перехожим вдалося загасити вогонь, вони викликали медиків, проте через годину чоловік помер у лікарні.

У поліції розповіли, що поки що мотив самогубства залишається невідомим, але відзначають, що чоловік залишив два написи: "З німецької землі більше ніколи не повинна початися війна" і "Амрі - це верхівка айсберга".

Нагадаємо, 19 грудня 2016 року вантажний автомобіль в'їхав у різдвяний ярмарок у центрі Берліна. В результаті загинули 12 людей, більше 50 постраждали. Німецька влада назвала подію терактом. Передбачуваний виконавець теракту - тунісець Аніс Амрі - його застрелили правоохоронці в Італії 23 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram