ГоловнаСвіт

Через скандали навколо Трампа 500 найбагатших людей збідніли на $35 млрд

Серед постраждалих Білл Гейтс і Марк Цукерберг.

Через скандали навколо Трампа 500 найбагатших людей збідніли на $35 млрд
Трамп
Фото: EPA/UPG

У середу, 17 травня, через скандали навколо президента США Дональда Трампа і падіння світового фондового ринку 500 найбагатших людей світу втратили $35 млрд.

Про це повідомляє Bloomberg.

"Найбагатші в світі люди втратили $35 млрд у середу, коли світові фондові ринки похитнулися в зв'язку з політичними потрясіннями в США", - йдеться в повідомленні.

Видання пише, що світові фондові індекси впали після того, як Білий дім охопила політична нестабільність через новини про зв'язок Трампа з Росією, а також після скандалу зі звільненням директора ФБР Джеймса Комі.

Як повідомляють, за один день Білл Гейтс, найбагатша людина в світі, що має $86,8 млрд, втратив $1 млрд, а акції Microsoft впали на 2,8%. Засновник Amazon Джефф Безос втратив $1,7 млрд через падіння акцій його компанії на 2,2%. Також статок іспанського магната, засновника компанії Inditex і власника 6750 магазинів у 88 країнах світу, Амансіо Ортеги зменшився за день на $325 млн.

Відзначають, що найбільше постраждав засновник компанії Facebook Inc. Марк Цукерберг. Після падіння акцій соцмережі на 3,3%, він втратив $2 млрд.

Нагадаємо, раніше The Washington Post написала, що Трамп під час зустрічі з Лавровим і послом Росії в США Сергієм Кисляком розкрив секретну інформацію про терористів ІДІЛ. Пізніше видання NYT повідомило, що Трамп поділився з Лавровим секретною інформацією Ізраїлю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram